Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 Divani Caravel Hotel

Γεωργία Παναγοπούλου

Ειδική επιστήμονας - Ελέγκτρια της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Γεωργία Παναγοπούλου
Γεωργία Παναγοπούλου

Η Γεωργία Παναγοπούλου μέχρι και το 2006 εργάστηκε επί σειρά ετών σε κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες στο χώρο της Πληροφορικής, όπως λ.χ. στην Sun Microsystems, στη Γαλλία, ως σχεδιάστρια προδιαγραφών λογισμικών κατανεμημένης διαχείρισης βασισμένων σε Java και στην Hewlett Packard στην Ελλάδα, ως υπεύθυνη για υπηρεσίες outsourcing για πελάτες στην Ελλάδα και σχεδιάστρια λύσεων για υπηρεσίες outsourcing για την Ανατολική Ευρώπη, τα Βαλκάνια, τη Νότιο Αφρική και την Μέση Ανατολή.

Από το 2006 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως ειδική επιστήμονας - ελέγκτρια στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, έχοντας στις αρμοδιότητές της την διεξαγωγή διοικητικών ελέγχων, την εξέταση προσφυγών, γνωστοποιήσεων, την απάντηση ερωτημάτων και την έκδοση ρυθμιστικών κειμένων αναφορικά με την τήρηση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Το 2008 συμμετείχε ως εμπειρογνώμονας πληροφορικής σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την Λετονία, που είχε ως στόχο την ανάπτυξη και ενίσχυση της διοικητικής και λειτουργικής ικανότητας φορέων που ασχολούνται με το άσυλο και τη μετανάστευση.

Μεταξύ άλλων, εκπροσωπεί την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε εξειδικευμένη ομάδα των ευρωπαϊκών αρχών προστασίας δεδομένων που με τη σειρά της ασχολείται με την εξέταση ζητημάτων προσωπικών δεδομένων που άπτονται των νέων τεχνολογιών.

Η Γεωργία Παναγοπούλου είναι Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής, απόφοιτος του Τμήματος Η/Υ και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών και κατόχος DESS Genie Informatique του Πανεπιστήμιου Γκρενόμπλ 1 της Γαλλίας. Είναι επίσης κάτοχος πιστοποίησης ITIL Manager, με διάκριση, καθώς και συγγραφέας δύο ευρωπαϊκών και δύο παγκοσμίων πατεντών λογισμικού.

Ομιλητές

Keynote Speaker Gregory Gerot Ο Gregory Gerot ηγείται των Ευρωπαϊκών γραφείων του BroadGroup, της κορυφαίας ανεξάρτητης ερευνητικής και συμβουλευτικής εταιρείας για τον τομέα του data centre. Μάλιστα, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως το BroadGroup, διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό απόλυτα εξειδικευμένων ερευνητικών μελετών στην αγορά του data centre παγκοσμίως!
Keynote Speaker Dr Jon Summers O Δρ. Jon Summers θεωρείται ως “πατέρας” της επαναστατικής ολικής λύσης υγρής ψύξης πληροφοριακού εξοπλισμού, για την οποία και έχει τιμηθεί με το Χρυσό βραβείο της κατηγορίας Facility Product Deployment των Uptime Institute Green Enterprise IT Awards.
Keynote Speaker Dr Greg de Boer Ο Δρ. de Boer θεωρείται ειδήμων στην ανάπτυξη νέων στρατηγικών ψύξης σε data centres που επικεντρώνονται στη χρήση υγρών για τη μεταφορά θερμότητας σε πολλαπλές κλίμακες.
Attila Szarka Ο Attila Szarka διαθέτει απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενο των data center, η οποία ξεπερνά τις δύο δεκαετίες.
Θεοχάρης Βουτσάς Είναι Βοηθός Γενικός Διευθυντής των Group IT Operations στην Τράπεζα Πειραιώς, με εποπτεία των υποδομών Πληροφορικής και της λειτουργίας των συστημάτων του Ομίλου. Κατέχει πτυχίο Μαθηματικού από το Πανεπιστήμιο Αθήνας, ενώ έχει παρακολουθήσει σπουδές Ανάλυσης και Προγραμματισμού Η/Υ στην Control Data.
Κώστας Ζαφείρης O Κώστας Ζαφείρης είναι επικεφαλής των Group IT Operations στη Eurobank και υπεύθυνος για την υποστήριξη των Πληροφορικών Συστημάτων, την παροχή των ΙΤ Services και τη διαχείριση των Data Centers του Ομίλου.
Παναγιώτης Κοκκώνης Ο Παναγιώτης Κοκκώνης είναι Country Manager της NetApp με περιοχές ευθύνης την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία. Ο κ. Κοκκώνης εκ του ρόλου του είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των τομέων Storage και των λύσεων Data Management Efficiency Solutions της NetApp, καθώς επίσης και την περαιτέρω ενίσχυση της λειτουργίας και παρουσίας των εταιρειών-συναργατών της NetApp στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης του.
Σάββας Τορτοπίδης Ο Σάββας Τορτοπίδης ως Διευθυντής Πληροφορικής της αλυσίδας supermarket Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. έχει επιμεληθεί τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των κύριων υποδομών Πληροφορικής.
Γεωργία Παναγοπούλου Η Γεωργία Παναγοπούλου μέχρι και το 2006 εργάστηκε επί σειρά ετών σε κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες στο χώρο της Πληροφορικής, όπως λ.χ. στην Sun Microsystems, στη Γαλλία, ως σχεδιάστρια προδιαγραφών λογισμικών κατανεμημένης διαχείρισης βασισμένων σε Java και στην Hewlett Packard στην Ελλάδα, ως υπεύθυνη για υπηρεσίες outsourcing για πελάτες στην Ελλάδα και σχεδιάστρια λύσεων για υπηρεσίες outsourcing για την Ανατολική Ευρώπη, τα Βαλκάνια, τη Νότιο Αφρική και την Μέση Ανατολή.
Μαργαρίτα Πατεστή Η Μαργαρίτα Πατεστή είναι υπεύθυνη Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Επιχειρηματικής Μονάδας Πληροφοριακών Συστημάτων και Τηλεπικοινωνιών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, με ειδίκευση στην ανάπτυξη νέων αεροπορικών και τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, και την εξεύρεση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Ισαάκ Γραμματικόπουλος Ο Ισαάκ Γραμματικόπουλος είναι Enterprise Account Manager στην Bluestream Solution και διαθέτει εμπειρία μεγαλύτερη των 20 ετών στην αγορά της Πληροφορικής.
Panel Expert Δημήτρης Καπετανάκης Ο κ. Καπετανάκης σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ενώ έκανε το διδακτορικό του στη Θεωρητική Φυσική Στοιχειωδών Σωματιδίων στο Ερευνητικό Κέντρο του Δημόκριτου.
Panel Expert Γιώργος Νώλης Ο Γεώργιος Νώλης, είναι ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Lancom, της εταιρείας που έχει συνυφανθεί με την έννοια των Cloud Services στην Ελλάδα, με δύο ιδιόκτητα Data Center σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Panel Expert Αλέξανδρος Μπεχράκης Ο Αλέξανδρος Μπεχράκης είναι Director, Commercial Operations της Lamda Hellix από το 2011, υπεύθυνος για τον τομέα των πωλήσεων και του μάρκετινγκ των Υποδομών του Data Center, καθώς επίσης και των υπηρεσιών Integration & Consulting. Από αυτή τη θέση, ασχολείται με μεγάλα έργα και ενισχύει το portfolio των υπηρεσιών της εταιρείας.
Panel Expert Χρόνης Τζερεφός Ο Χρόνης Τζερεφός ως Διευθυντής Marketing εταιρικών πελατών στη Forthnet, είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και την προώθηση υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών, Datacenter και cloud και την αύξηση της διείσδυσης των managed Telcom & IT services στις Ελληνικές επιχειρήσεις.
Panel Expert Τάσος Χαραλάμπους Ο Τάσος Χαραλάμπους ως Commercial Director της Synapsecom, είναι υπεύθυνος για τις εμπορικές δραστηριότητες της εταιρείας, η οποία παρέχει υπηρεσίες data center, τηλεπικοινωνιών, cloud και integration.
  • ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • SPECIAL SUPPORTER
IBM
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR